Cyklo maraton – ALTECH tým obsadil krásné 12. místo

35 týmů a ALTECH obsadil nádherné 12. místo !!

Metrostav Handy Maraton 2017 – jako již každoročně tak i letos se náš osmičlenný tým ALTECH opět zúčastnil unikátní akce, jíž je Handy Cyklo Maraton. Závod je ojedinělý svým zastoupením –
součástí týmu musí být vždycky i jeden handicapovaný účastník a to s jakýmkoli druhem postižení. Letošní maraton se nesl v duchu Baroka. Závod o délce trati cca 2222 km po barokních památkách napříč českou republikou odstartoval v Praze 1. 8. 2017 a zavedl závodníky i do německých Drážďan. Limit na zvládnutí trasy a projetí předem stanovených 20 průjezdných bodů bylo 110 hodin. Po náročném zdolání celé trasy v horkém počasí, jež panovalo v minulých dnech, dorazil tým ALTECH dne 5. 8. 2017 do cíle v Praze a obsadil krásné 12.místo s celkovým časem 84:25m.

Děkujeme všem, kteří společně s námi fandili našemu týmu i společné snaze ukázat, že společně dokážeme zdolat nejednu překážku a vzájemně si pomáhat. „Pomáháme lidem překonávat bariéry“ je nejenom naše motto, ale pevně věříme, že účastí na podobných akcích podporujeme ten skutečný život bez bariér.