ALTECH opět oceněn! Tentokrát jsme získali 1. místo jako Český lídr 2023 pro Zlínský kraj

Dne 9. listopadu 2023 proběhlo vyhlášení sedménho ročníku soutěže Ocenění Českých Lídrů 2023.  V letošním roce bylo nominováno 1356 firem, poté vybráno 106 finalistů, jejichž kumulovaný obrat činil cca 70 mld. Kč a zaměstnával téměř 17 tis. lidí, a nakonec vybráno 14 největších a nejúspěšnějších ryze českých firem (v každém kraji zvolej jeden lídr).

Firma ALTECH, spol. s r.o. byla oceněna jako lídr Zlínského kraje. Ocenění převzal jednatel pan Ing. Antonín Machala. Jsme moc rádi, že jsme součástí páteře české ekonomiky, motoru českého hospodářství a že patříme k nejvýznamnějším zaměstnavatelům v České republice. 

Podle zakladatelky projektu a podnikatelské platformy Helas Heleny Kohoutové všechny nominované podniky patří mezi významné zaměstnavatele a zajišťují nejen ekonomickou, ale i sociální stabilitu ČR. 

„Vždy mě fascinovala síla i houževnatost českých podnikatelů. Jsou to lidé, kteří v současné době slaví 25, nebo 30 let od založení svého byznysu, a právě díky nim má Česká republika to bohatství, které má. Mluvím o lidech, kteří vybudovali stabilní firmy a není podstatné, jestli je to malý, středně velký, nebo velký podnik, ale jsou to právě oni, na kterých republika stojí a bez nich by nebylo čemu vládnout“, říká Helena  Kohoutová.

Podle patrona soutěže ekonoma Tomáše Sedláčka nerozhodují jen pravidla, která jsou v jednotlivých zemích pro život i byznys nastavená. Klíčoví jsou lidé, kteří společnost tvoří. 

Tohoto ocenění si nesmírně vážíme, uvědomujeme si své postavení, svou důležitost a zároveň to bereme jako obrovský závazek do budoucna – vytvářet hodnoty, produkovat, růst, budovat, zaměstnávat – tak jako doposud – hlavně srdcem.