TV pořad Bydlení handicapovaných

A JE TO TADY – VOLNÉ POKRAČOVÁNÍ OBLÍBENÉHO POŘADU – NYNÍ O JEDNOTLIVÝCH PRODUKTECH A TO V DETAILECH !

JIŽ OD 23.8.2022

Po dlouhé době jsme ve spolupráci s Míra Hejda a TVbydleni.cz připravili volné pokračování úspěšné série o Bydlení Handicapovaných.
Toto volné pokračování se do hloubky věnuje možnostem v oblasti kompenzačních pomůcek a co všechno si má klient možnost pořídit. Nejde jenom o samotné překonávání schodišť, ale o nejrůznější typy fyzických bariér, ať už se jedná o překonání jednoho schodu, či obrubníku nebo přesun z postele do vozíčku a pak do koupelny a pod.
Míra Hejda si zde povídá se zakladatelem a majitelem spol. ALTECH Antonínem Machalou o jednotlivých možnostech využití a zároveň společně demonstrují jejich možnosti využití. Klienti, kteří nemají možnost přijet se k nám podívat osobně, mohou využít alespoň možnost virtuální prohlídky prostor předváděcího centra, ale nahlédnout i do výrobních prostor, kam se běžný “smrtelník” jen tak nedostane.

SLEDOVÁNÍ JEDNOTLIVÝCH DÍLŮ Z NOVÉ SÉRIE 2022

         1. Díl       O ALTECHu a jeho výrobcích 
         2. Díl      Vše o SCHODIŠŤOVÝCH PLOŠINÁCH  
         3. Díl      Pro koho jsou vhodné SCHODIŠŤOVÉ SEDAČKY
         4. Díl      Stropní a bazénové zvedáky, schodolezy a rampy
         5. Díl      Bonus – 30. výročí společnosti ALTECH – Den otevřených dveří

 

Ze spolupráce s TV Bydlení, Mírou Hejdou a Michalem Jančaříkem vznikl výjimečný projekt – osmidílný pořad Bydlení handicapovaných. Pod jednou střechou vše o tom, co se sebou život na vozíčku přináší, jaké úskalí a nástrahy musí člověk překonávat, ale hlavně o tom, jakým způsobem vyřešit všechny aspekty bydlení.

 

Od 31.1.2021 máte nově možnost sledovat tento báječný a zajímavý pořad i na TV SEZNAM.

Pro sledování klikněte zde : BYDLENÍ HANDICAPOVANÝCH s MICHALEM JANČAŘÍKEM

 

Moderátor Michal Jančařík ukázal, jak se bydlí s handicapem! Co vše musel přestavět?

Michal Jančařík, který v roce 2017 podstoupil kvůli vážné nemoci transplantaci ledvin, částečně ochrnul. Příčinou byla prasklá céva přímo v páteři. Jeho handicapu musel kompletně přizpůsobit i bydlení s rodinou. Jak se mu nyní žije s jeho postižením a jak moc to omezuje jeho rodinné soužití, ukázal prostřednictvím pořadu Bydlení handicapovaných z produkce TVbydleni.cz. 8dílný pořad o bydlení handicapovaných, který je postaven na reálném příběhu Michala Jančaříka, napsal moderátor a producent Míra Hejda. Chce divákům ukázat, jaké obrovské starosti souvisí s tím, když se vy, nebo někdo z vašich blízkých ocitne na invalidním vozíku, popř. bojuje se zhoršeným pohybovým aparátem. Jaké jsou nutné zásahy do bydlení, jaké dotace lze čerpat, jaké možnosti dnes handicapovaní mají a jak postupovat při úpravách bydlení? O tom bude celý seriál. „Když se vám stane tenhle malér, jako se stal mně, tak to poslední, co se vám chce řešit, je úprava vašeho domu nebo bytu. Ovšem říct si „Budeme čekat a prostě uvidíme“ je to nejhorší, co můžete udělat.“ říká Michal Jančařík v novém pořadu Bydlení handicapovaných. ,,Nechceme vám ukázat smutný příběh vozíčkáře, ale to, že i přes nepřízeň osudu je důležité se v životě nevzdat! Žít sice jinak, ale žít! Když jsem byl u Michala na návštěvě, řekl jsem si, že tohle bude naše nová společná mise. Před pár lety jsme spolu (já, manželka Zorka a Michal) moderovali Snídani s Novou. Michal vždy uměl rozdávat radost za každé situace a když mu život přichystal tak těžkou zkoušku, chtěl jsem, aby našel nový smysl života. Věřím, že se to povedlo.“ dodává tvůrce Míra Hejda. S pořadem se už během příprav spojilo mnoho známých jmen. Lucie Bílá nabídla, že by ráda prostřednictvím pořadu, předala už 20. vozík pro handicapované pro toho, koho diváci navrhnou. Na jejím prosincovém koncertě v 02 Aréně bude dokonce prodávat speciální edici náramků na podporu tohoto
projektu.

Objeví se také nejslavnější čeští paralympionici – cyklista Jiří Ježek, lukostřelec David Drahonínský nebo Heřman Volf, který stojí za známým projektem Cesta za snem.

Poděkování za podporu pořadu patří společnostem Altech, ProCeram, Laufen a Natland Real Estate

 

 

 

SLEDOVÁNÍ JEDNOTLIVÝCH DÍLŮ Z POŘADU BYDLENÍ HANDICAPOVANÝCH

Úvodní díl:  Nový pořad – BYDLENÍ HANDICAPOVANÝCH – v hlavní roli Michal Jančařík
  1. díl       Příběh Michala Jančaříka
  2. díl       Jak na to – nečekat a začít
  3. díl       Koupelny
  4. díl       Plošiny, schodolezy
  5. díl       Kuchyně
  6. díl       Budoucnost pro handicapované, projekty, pomoc, vozíček Lucie Bílé
  7. díl       Byt – Čakovický park – David Drahonínský – úpravy v novém bytě
  8. díl       Byt – Čakovický park – David Drahonínský – úpravy v novém bytě