Konference – Chytrá péče

Dne 30. 11. 2022 se firma ALTECH účastnila Závěrečná konference k projektu Chytrá péče. Konference je realizována v rámci projektu Využívání sociálních inovací za pomocí asistivních technologií ve Zlínském kraji.

Prezentovaly se dosažené výstupy projektu jednotlivých partnerských organizací jako je např. České vysoké učení technické v Praze, Krajská nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně, Sociální služby Vsetín nebo Diakonie Valašské Meziříčí.  Součástí projektu byla i zahraniční stáž v Dánsku, kde se jednotliví členové projektu měli možnost inspirovat fungujícím a propracovaným dánským systémem péče. Měli také možnost nahlédnout do několika dánských firem, které se zabývají asistivními technologiemi. Jednou z navštívených firem byl i náš dlouholetý obchodní partner a dodavatel stropních zvedacích systémů, firma Guldmann.

V rámci závěrečné konference jsme prezentovali naše produkty, zejména pak výrobky firmy Guldmann, které byli k vidění. Všichni účastníci si tak mohli vyzkoušet jednoduchou obsluhu stropního zařízení GH1 na vlastní kůži, a to nejen přesun z postele na vozík a naopak, ale i polohování v posteli pomocí speciálních plachet.

Jsme rádi, že jsme mohli být součástí takového inovativního projektu, který má v této oblasti v budoucnu velký význam. Celá konference byla nejen pro účastníky, ale i pro nás velmi přínosná a obohacující.

Více zde:  https://bit.ly/3W67vWO