8.9.2017 – Den Otevřených dveří – 25. výročí

V pátek 8.9. 2017 se v areálu ALTECH v Uherském Hradišti konal při příležitosti 25. výročí založení firmy Den Otevřených dveří.

Překvapil nás opravdu neuvěřitelný zájem jak o prohlídku výrobních prostor, tak o výrobky samotné, které si návštěvníci mohli nejenom prohlédnout, ale také vyzkoušet přímo v akci – dětem se líbily naše schodišťové sedačky, dospělí zase zkoušeli schodolezy, plošiny i stropní zvedáky. Návštěvníci z řad rodinných příslušníků, známých, ale i široké veřejnosti měli v tento den možnost nahlédnout do výrobních prostor jednotlivých komponentů, kompletace výrobků a stejně tak do vývojového a konstrukčního centra i všech kooperačních provozoven. Od lakovny, přes pískovnu, podívat se, jak v praxi fungují nejmodernější frézy a soustruhy.. Kdo by řekl, že pomyslnou třešničkou na dortu v rámci kooperací bude právě návštěva laseru, kde prohlídka končila a děti si mohli odnést nejrůznější drobné upomínkové předměty vyřezané právě tímto nejmodernějším laserem? V dobrém nás překvapilo, že původní plán připravit pár žraloků, autíček a srdíček pro ty nejmenší ocenili i dospělí a nakonec trpělivě vystáli se svými ratolestmi frontu na mnohem širší repertoár hraček, které jsme pro ně průběžně vymýšleli. Po skončení prohlídek měli návštěvníci možnost vrátit se individuálně do prostor, které je zaujali, nebo si jen tak popovídat s našimi zaměstnanci, vychutnat si nejrůznější kávové nápoje od Delikomatu, dobrou vychlazenou Plzeň či Kofolu, nebo grilované speciality. Pro ty aktivnější jsme ve spolupráci s firmou Azub připravili prezentaci a samozřejmě i možnost vyzkoušení  jejich skvělých elektrokol i speciálních lehokol. Zkrátka, pro každého něco a to vše za doprovodu úžasné cimbálovky.

Upřimně děkujeme všem návštěvníkům i panu starostovi Uherského Hradiště Stanislavu Blahovi za návštěvu naší firmy, moc si toho vážíme…