Den DĚTÍ

2.6.2018 – Den Dětí – Kunovice u UH

Náš úplně první Altechácký DEN DĚTÍ dopadl na jedničku a to nás nesmírně těší, nakolik akce „poprvé“ jsou vždycky největší výzvou 🙂 Dokonce se nad námi slitovali i ti nahoře a dopřáli nám navzdory bouřkovým předpovědím to nejlepší možné počasí pro vyhlídkové lety letadly Cirrus a vrtulníkem, které se těšily velkému úspěchu.

Akce byla primárně určena pro děti zaměstnanců firmy ALTECH. Původně jsme sice pro lety letadlem a vrtulníkem vybrali věkovou kategorii 10-15 let, ale nakonec se proletěly i odvážní školkáci – nejmladší účastnicí byla pouze 4-letá Kačenka. Aby nepřišly zkrátka ani ostatní děti, pro každé byl připraven dárek a měli jsme k dispozici i mobilní dílničku, o které jsme si původně mysleli, že bude jenom doplňkem, ale nakonec byla po celou dobu plně vytížená. A aby to nevypadalo, že rodiče jsou pouhým doprovodem a nikdo na ně nemyslel, zařídili jsme jim možnost navštívit nedaleké Letecké muzeum a samozřejmě občerstvení z grilu i vychlazenou Plzničku nebo Kofolu. Atmosféra byla uvolněná a pohodová, myslím, že jsme spolu strávili příjemné dopoledne a to nás utvrzuje v tom, že podobné akce rozhodně mají smysl.

Děkujeme všem rodičům a dětem za tak velkou účast, obchodnímu oddělení za pomoc při organizaci a hlavně panu Machalovi a firmě Aeromec a jejím pilotům, bez kterých by tato akce vůbec nebyla.