10 výborných znaků stropního zvedáku

Představujeme vám 10 důležitých znaků stropního zvedacího systému, které stojí zato si všimnout. Od výběru velikosti vaku, uchycení kolejnic až po navržení designu na kryt zvedáku.

1) Široký výběr typů a velikostí vaků – pohodlná přeprava závisí především na tom, jak se budete cítit při přepravě, jak se bude vak nasazovat a jak bude vak funkční. Je důležité, abyste měli správný typ vaku.

2) Variabilita uchycení kolejnic – kolejnice by mělo byt možné uchytit do stropu v případě betonového stropu. V případě sadrokartonového stropu je možné kolejnice připevnit do bočních stěn.

3) Lišty na uchycení podhledu.

4) Veliký rozptyl stavebních materiálů na uchycení kolejnic – beton, cihla, sadrokarton, dřevo.

5) Přívětivý design, který neruší interiér domácnosti.

6) ALU kolejnice, které nekorodují, s krásným designem navrženým přímo do vašeho interiéru.

7) Variabilita – nabíjení přímo v kolejnici, kde se zvedák postupně dobíjí a je vždy schopný provozu.

8) Bezpečnostní prvky jsou samozřejmostí – nouzové spouštění, ochrana proti přetočení provazu, dostatečně silný navíjecí popruh. Kdyby se náhodou zvedák porouchal, tak má možnost nouzového spuštění. V tom případě se nemůže stát, aby člověk zůstal viset na zvedáku.

9) Spolehlivost zvedáku – dodáváme zvedáky od společnosti s více jak 30-letou tradicí, která všechny poznatky neustále zapracovává do konstrukce zvedáku.

10) Navrhnete si vlastní boční kryt na zvedáku – standardně dodávaný s bočními kryty v 4 barevných kombinacích, které si můžete libovolně měnit – bílý, žlutý, zebra, ryba. Případně si navrhnete svůj vlastní boční kryt. Zejména děti potěší, když budou mít na svém zvedáku například oblíbenou pohádkovou postavičku.