ALTECH pořídil nový automatizovaný ohraňovací lis

I v této nelehké době firma ALTECH stále investuje do nových technologií. Naší snahou je neustále zvyšovat produktivitu a efektivitu výroby.

Jedním z nejnovějších strojů je automatizovaný ohraňovací lis Mobile Bending Cell 40. Kombinace ohraňovacího lisu XPERT 40 a Mobile Bending Robot umožňuje ohýbat velké série plně automaticky. Využití najdeme například při výrobě našich schodišťových plošin. Pro menší výrobní série lze stále pracovat v manuálním režimu ohraňovacího lisu, což je pro nabídku kooperace práce velkou výhodou. Změna režimu z plně automatizovaného na manuální nezabere více jak 10 minut. Můžeme tak velmi pružně reagovat jak na požadavky vlastní výroby tak na kooperační zakázky.

V Mobile Bending Cell pracuje šestiosý robot. Ohýbané díly jsou vedeny v každé libovolné poloze přesně k ohraňovacímu lisu. Kompaktní šasi umožňuje rychlosti ohýbání až 30 milimetrů za sekundu. Díky této nové technologii zvyšujeme produktivitu a zároveň optimalizujeme využití našich pracovníků. Což je vzhledem k neustále narůstajícímu počtu vyráběných kusů pro nás velkým přínosem.

Podívejte se, jak využíváme nový Mobile Bending Cell 40 v provozu my:

 

 

Chcete naší nové technologie využít? Potřebujete něco ohranit? Můžete napsat dotaz na altech.production@altech.cz nebo kontaktovat přímo pana Havlíčka na telefonu 603 840 612.

Technické údaje o ohraňovacím robotu naleznete ZDE